Basso #2

Skolegade 21
8000 Aarhus C
69156981
info@bassoaarhus.dk
https://restaurantbasso.dk/

Vores sociale dining menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist; hos Basso bruger vi de nordiske landes lækre råvarer, når vi lader os inspirere af den italienske madkultur.

basso
  • SNACKS
  • And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
  • Røget andebryst serveret med syrlig blodappelsingel & frysetørret yoghurt.
  • Tærte – Jordskokke – Brændt porre
  • Bagt minitærte med jordskokkecreme, syltet jordskokke & brændt porre.
  • Salsiccia – Basilikum – Salvie
  • Sprød salsiccia serveret med basilikumcreme & friteret salvie.
  • FORRET
  • Tatar – Fermenteret peber – Dehydreret tomat
  • Rørt kalvetatar serveret med fermenteret pebercreme, modnet parmesan & dehydreret tomat.
  • Kammusling – Hvidløg – Brunet smør
  • Friteret kammusling i egen skal, serveret med creme på sorte hvidløg, syltede ribs & brunet smør.
  • Portobello – Sofrito – Artiskok
  • Italiensk portobellosuppe serveret med sofrito, urter & artiskok.
  • MELLEMRET
  • Cremet risotto – Mascarpone – Trøffel
  • Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”.
  • Tun – Crostini – Citron
  • Carpaccio af frisk tun serveret med sprødt brød, trøffel & citronmayo.
  • Karamelliseret kål – Syrnet fløde – Hasselnød
  • Brændt & karamelliseret kål serveret med syrnet fløde, citronolie & ristede hasselnødder.
  • HOVEDRET
  • Andebryst – Capellini – Glace
  • Rosastegt andebryst serveret med kraftig glace & sprød capellini.
  • Casarecce pasta – Sort peber – Modnet parmesan
  • Hjemmelavet casarecce pasta serveret med sauce på knust sort peber & modnet parmesan.
  • Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt
  • Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
  • DESSERT
  • Espresso – Honning – Nødder
  • Espresso-honningis serveret med æblecreme, honning tuile, hasselnød nougatine & kakao.
  • VINMENU
  • 5 glas til vores 13 serveringer
  • 3 Basso Spritz

Deltagere: Jesper, Morten & Thomas

Pris: 3162

Leave feedback about this